privatvern

Hvem er vi

Våre nettsteder har adresse: https://kronglete.no og https://mble.no (kronglete sin egen kursportal blir snart integrert i kronglete).

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn informasjon fra deg når du registrerer deg for et felleskap, et kurs eller gratis tilbud på nettstedet vårt, abonnerer på vårt nyhetsbrev, svarer på en undersøkelse eller fyller ut et skjema.

Når du bestiller eller registrerer deg på nettstedet vårt, kan det bli aktuelt at du blir bedt om å angi navn, e -postadresse og annen informasjon. Du kan imidlertid besøke nettstedet vårt anonymt.

Hva bruker vi informasjonen til?

All informasjonen vi samler inn fra deg kan brukes på en av følgende måter:

  • For å tilpasse opplevelsen din (informasjonen din hjelper oss til å svare bedre på dine individuelle behov)
  • For å forbedre nettstedet vårt (vi streber kontinuerlig etter å forbedre nettstedstilbudene våre basert på informasjon og tilbakemelding vi mottar fra deg)
  • For å forbedre kundeservicen (informasjonen hjelper oss til å svare mer effektivt på dine kundeserviceforespørsler og behov)
  • For å administrere en konkurranse, kampanje, undersøkelse eller annen nettstedfunksjon
  • For å sende periodiske e -postmeldinger knyttet til kurset ditt (mange kurs inkluderer ukentlige e -poster med praksis og/eller inspirerende nuggets)
  • For å sende periodiske e -poster med nyheter, oppdateringer og kampanjer

Vi respekterer personvernet ditt og e -postadressen din vil aldri bli delt eller solgt. I tilfelle du registrerer deg for et gratis tilbud med en av våre partnere, kan du motta kampanjer fra denne partneren - som vil fremgå tydelig på skjemaet når du registrerer deg.

I tillegg kan du når som helst melde deg av våre e -postmeldinger ved å bruke koblinger for avmelding nederst i e -postene våre, eller ved å ta kontakt.

Hvordan beskytter vi din informasjon?

Vi iverksetter en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten til dine personlige opplysninger når du skriver inn, sender inn eller får tilgang til dine personlige opplysninger.

Bruker vi cookies?

Ja. Informasjonskapsler er små filer som et nettsted eller tjenesteleverandøren overfører til datamaskinens harddisk gjennom nettleseren din (hvis du tillater det) som gjør det mulig for nettstedene eller tjenesteleverandørsystemene å gjenkjenne nettleseren din og lagre og huske viss informasjon. Vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å huske og behandle varene i handlekurven, forstå og lagre preferansene dine for fremtidige besøk, holde oversikt over annonser og samle samlet data om nettstedstrafikk og nettstedinteraksjon slik at vi kan tilby bedre nettstedopplevelser og verktøy i fremtiden.

Formidler vi informasjon til eksterne parter?

Vi verken selger, handler eller på annen måte overfører din personlige identifiserbare informasjon til eksterne parter. Dette inkluderer ikke pålitelige tredjeparter som hjelper oss med å drive nettstedet vårt, drive vår virksomhet eller betjene deg, så lenge disse partene godtar å holde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også gi ut informasjonen din når vi mener utgivelsen er hensiktsmessig for å overholde loven, håndheve retningslinjene for nettstedet eller beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. 

Tredjeparts lenker

Noen ganger, etter vårt skjønn, kan vi inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på nettstedet vårt. Disse tredjeparts nettstedene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. Vi har derfor ikke noe ansvar eller ansvar for innholdet og aktivitetene på disse koblede nettstedene. Likevel søker vi å beskytte integriteten til nettstedet vårt og tar gjerne imot tilbakemeldinger om disse nettstedene.

Kun online personvern

Denne personvern politikken angår kun informasjon som er samlet inn gjennom vårt nettsted og ikke informasjon som er samlet inn offline. 

Ditt samtykke

Ved å bruke vårt nettsted, samtykker du til vårt nettsteds personvern.

Forandringer til vårt personvern

Dersom vi ønsker å forandre vår personvern policy, blir disse endringen publisert på denne siden.

For spørsmål angående personvern, ta kontakt.

>