Jeg kan hjelpe deg som opplever livssorg å gå fra savn til igjen å oppleve glede og tilfredshet.

Enter your text here...

Hvordan takle livet når det helt uventet bytter spor, eller sporer helt av? Du har kanskje kjent den ekle følelsen på kroppen når det stormer som verst og du mister helt oversikt og kontroll i situasjonen.

Livssorg rammer oss alle

De fleste mennesker vil før eller siden komme til det stedet der livet treffer oss med stor kraft, slår beina under oss, og etterlater oss i en haug. Det være seg tap av en nær person, du mister jobben, går på en smell, havner i økonomisk uføre, blir syk, gjennomgår et samlivsbrudd eller noe annet fra virkeligheten. En real livskrise, eller gjerne to samtidig. Kaos.

Det føles uoverkommelig. Kanskje opplever du at du er havnet i en myr, i et tomrom - hvordan komme videre? Aller helst tilbake der du var, for å fortsette det livet som gikk på skinner. Livskriser, eller livssorg , lar seg ikke kontrollere så lett. Kanskje er det noe i det ordtaket som påstår at det ikke handler om hvordan du har det, men hvordan du tar det?

«Store bølger er ikke noe vi kan fjerne, men lære seg å surfe på bølgene er mulig.» Jon Kabat-Zinn


Min historie

Jeg elsket jobben min, men brukte for mye tid på den, som igjen førte til problemer på hjemmefronten. Over tid begynte det i tillegg å  gi seg utslag på kroppen, noe som ble helt ignorert fra min side. 

Etter å ha lagt som et slakt flere uker i sengen, fikk jeg en fin sommerdag stablet jeg meg på beina og gikk vaklende bort til legevakten. Der stilte jeg meg i kø og fokuserte på å holde balansen. Jeg kan svakt erindre en stemme som sa «stå helt i ro, jeg kommer». Jeg ble grepet i armen, og med en empatisk varm stemme sa hun «du skal inn til legen med en gang». Deretter ble jeg kjørt rett til akuttmottak på sykehuset. Jeg var 36 år, i min beste alder, med en karriere som så svært lys ut. Hvordan kunne dette skje?

Kort fortalt, ble jeg utskrevet 14 dager seinere med flere autoimmune sykdommer, arr på hjerte og bukspyttkjertel, kreft og ME for å nevne noen av det raset jeg opplevde helsemessig den gangen. Resultatet var at jeg ikke lenger var i stand til å arbeide. For meg opplevdes det som en stor sorg og intens indre smerte, som ikke var til å leve med.

Jeg har gjennom tilbakelagte år erfart blant annet sorg, smerter og dyp depresjon - et mørke uten håp for fremtiden. Det tok mange år, men jeg fikk hjelp til slutt og begynte da å krype på veien tilbake - tilbake til livet. 

Min viktigste kompetanse

Det å reise seg fra «avgrunnen» til å sitte her og skrive disse ordene, har vært en lang reise. Jeg har måtte forandre meg fra innsiden og ut. Veien jeg valgte, etter å ha prøvd litt forskjellige retninger, endte opp med fordypning i mindfullness. Jeg gikk faktisk hele veien og ble sertifisert mindfullness-instruktør hos Barbra Coco Laurré ved CreationWork i Oslo. Endringen med mindfulness har vært en viktig faktor i tilfrisknings-prosessen min - sannsynligvis helt avgjørende.

I dag sitter jeg igjen med en masse livserfaring, som jeg bruker regelmessig i møte med andre medmennesker som er i en eller annen form for krise. Dette er et arbeid jeg gjør som frivillig.

Jeg har erfart hva det vil si å leve med livssorg, og har skreket frustrasjon langt inn i puter og dyner. 

Etter hvert ble meditasjon av stor betydning for min tilfredshet. Jeg vet også hvor vanskelig det kan være å vedlikeholde en meditasjons-praksis, men jeg har overvunnet hindringer og funnet løsningen!

Etter å ha gjennomført noen kurs i mindfullness, som instruktør/veileder, ønsker jeg nå å spesialisere meg mot deg som gjennomgår en livssorg. Jeg ønsker å hjelpe deg som lever med savn, slik at du igjen kan oppleve glede og tilfredshet

Jeg har gått hele den lange veien, og kan derfor hjelpe og veilede deg, slik at veien din mot glede og tilfredshet ikke blir fullt så kronglete! Ta derfor valget i dag og reserver en gratis samtale med meg på Zoom for å undersøke dine muligheter(ca. 15 min).

NB! Vi skal kun snakke sammen, jeg skal ikke selge deg noe som helst - jeg lover!

Svein Erik  - håndskrift
En gruppe mennesker som viser glede og tilfredshet

Reserver din time nå

>