Ved å abonnere på e-postlisten til kronglete.no, godtar du følgende betingelser og vilkår:

1. Informasjon om Tjenesten 

Ved å abonnere på vår e-postliste vil du motta informasjon, nyhetsbrev, og markedsføringsmateriale om mindfulness, samt informasjon om kommende kurs og arrangementer som tilbys av kronglete.no, både online og i studio ved Arhat senteret på Straume.

Ved å abonnere på vår e-postliste vil du motta informasjon, nyhetsbrev og markedsføringsmateriale om mindfulness, samt informasjon om kommende kurs og arrangementer som tilbys av kronglete.no, både online og i studio ved Arhat-senteret på Straume.

2. Personvernerklæring 

Vi tar ditt personvern på alvor. All personlig informasjon du oppgir vil bli behandlet i samsvar med vår Personvernerklæring. Ved å abonnere, samtykker du i behandling av dine personopplysninger i henhold til denne.

3. Tredjeparts Tjenester

Vi bruker tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss med å administrere vår e-postliste og levere e-poster til abonnenter. Ved å abonnere, godtar du at dine opplysninger kan bli delt med slike tredjeparter.

4. Opt-out

Du har rett til å avslutte ditt abonnement når som helst. Hver e-post du mottar fra oss vil inneholde en lenke som du kan klikke på for å melde deg av e-postlisten eller endre hva du ønsker å abonnere på.

5. Endringer og Oppdateringer

Vi forbeholder oss retten til å endre eller oppdatere disse betingelsene og vilkårene uten varsel. Eventuelle endringer vil bli publisert på vårt nettsted, og det er ditt ansvar å holde deg oppdatert på disse betingelsene.

6. Ansvarsbegrensning

Selv om vi vil gjøre vårt beste for å levere korrekt og oppdatert informasjon, kan vi ikke garantere at innholdet i e-postene alltid vil være nøyaktig, komplett, eller oppdatert. Kronglete.no fraskriver seg ethvert ansvar for eventuelle skader eller tap som oppstår som følge av din bruk av, eller tillit til, informasjonen som deles via e-post.

7.  Jurisdiksjon og Lovvalg

Disse betingelsene og vilkårene skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i Norge. Eventuelle tvister som oppstår i forbindelse med disse betingelsene skal avgjøres av domstolene i Norge.

Ved å skrive deg opp på vår e-postliste bekrefter du at du har lest, forstått, og godtar disse betingelsene og vilkårene.

>